Nordic Residence Park

Nordic Residence Park

Cel mai spectaculos cartier de case din Nordul Timișoarei

Am construit pentru clienții noștri 140 de case cu un design ultramodern, linii arhitecturale spectaculoase și un parc propriu aflat chiar în mijlocul ansamblului rezidențial. Nordic Residence Park oferă un grad înalt de confort tuturor celor care au ales să locuiască în cel mai nou și aerisit cartier de case din Nordul Timișoarei.
Selgros

1 min
Selgros

Distanța: 150m
Centura oras

3 min
Centura oras

Distanța: 450m
Iulius Mall

4 min
Iulius Mall

Distanța: 500m
Centru

11 min
Centru

Distanța: 1400m

8 Modele de case spectaculoase și distincte

În Nordic Residence Park am conceput o gamă variată de case moderne, inovatoare și bine construite. Fiecare model are propriul design pentru a se plia pe gusturile diferite ale clienților noștri.

Despre proiect

Nordic Residence Park este acest loc extraordinar, un cartier nou de case pe care l-am dezvoltat în Nordul Timisoarei, aproape de natură, cu toate facilitățile urbane asigurate.

Conceptul este unul unic, cu multiple facilități oferite rezidenților printre care cel mai important îl reprezintă amenajarea în mijlocul cartierului a celui mai mare parc din aceasta zonă. Un spațiu natural de peste 5.000 mp, amenajat modern și creativ, pentru cele mai relaxante plimbări și cele mai speciale momente petrecute în aer liber.