NORD ONE

NORD ONE

Investiția ta în viitor

NORD ONE este proiectul rezidențial conceput pentru cei care privesc spre viitor. Aproape de job, aproape de fun, aproape de parc. E locul ideal în care te poți afla în centrul intereselor tale. Aproape de tot ce contează pentru tine. NORD ONE devine totodată complexul rezidențial în care oricine și-ar dori să locuiască, fiind astfel una dintre cele mai bune investiții din Timișoara.

Finisaje

Clienții NORD ONE pot alege din cele 3 variante de finisaje propuse de echipa de la Ezzo Design.
Modern
Concept modernist.
Culori îndraznete.

vezi toată galeria foto
Contemporan
Abordare exclusivistă.
Stil vizual impunător.

vezi toată galeria foto
Scandinav
Design minimalist.
Gama cromatică pastelată.

vezi toată galeria foto

Apartamente smart,
spațioase și confortabile

NORD ONE demonstrează că a locui la apartament poate însemna să beneficiezi de spații generoase; că un design modern înseamnă smart, premium și confortabil; că atunci când alegi etajele superioare, alegi să ai parte de o priveliște superbă asupra Timișoarei.

Valoarea care crește
în timp

La NORD ONE valoarea apartamentului crește în timp pentru că totul este orientat spre viitor. Aflat în inima orașului Timișoara, Capitală Culturală în 2021, NORD ONE îndeplinește cel mai important criteriu de valorificare în timp a unei investiții mobiliare.

Centrul
Timișoarei

Finisaje
premium

Sisteme
smart

Design by
Ezzo Design

Spații
comerciale

Dezvoltator
cu tradiție

Arhitect Răzvan Negrișanu

Filozofia noastră când abordam un proiect ca NORD ONE este sa ne poziționăm ca mediatori.

Negociem la scară urbană inserția unui obiect nou într-un țesut predefinit dar negociem și interesele utilizatorului final în relație cu valorile dezvoltatorului. Misiunea asumată este să ne transpunem în locul utilizatorului final și să obținem cea mai bună rezolvare arhitecturală în contextul dat.

Arhitect Răzvan Negrișanu