Confortul de a avea
totul aproape

Rezidentul NORD ONE știe că nu are timp de irosit și alege confortul de a avea totul aproape. El decide ca orele pe care le-ar pierde în trafic să le dedice jobului, relaxării, shopping-ului sau activitaților sociale. Rezidentul NORD ONE se pozitioneaza în centrul intereselor sale.
NORD ONE

Apartamente smart,
spațioase și confortabile

NORD ONE demonstrează că a locui la apartament poate însemna să beneficiezi de spații generoase; că un design modern inseamnă smart, premium și confortabil; că atunci când alegi etajele superioare, alegi să ai parte de o priveliște superbă asupra Timișoarei.

Proiect dezvoltat de
o echipă cu experiență

Cu o îndelungată experiență și 140 de case vândute în doar 4 ani, echipa care a construit Nordic Residence Park (Dumbrăvița) iși continuă misiunea pe care și-a asumat-o de la început. Aceea de a dezvolta proiecte cu responsabilitate, de a investi în performanță și de a alege cele mai bune zone de locuit.

Centrul
Timișoarei

Finisaje
premium

Sisteme
smart

Design by
Ezzo Design

Spații
comerciale

Dezvoltator
cu tradiție

Arhitect Răzvan Negrișanu

Filozofia noastră când abordam un proiect ca NORD ONE este sa ne poziționăm ca mediatori.

Negociem la scară urbană inserția unui obiect nou într-un țesut predefinit dar negociem și interesele utilizatorului final în relație cu valorile dezvoltatorului. Misiunea asumată este să ne transpunem în locul utilizatorului final și să obținem cea mai bună rezolvare arhitecturală în contextul dat.

Arhitect Răzvan Negrișanu